Наших «Мадагаскарівців» знає вся Україна!

20 жовтня 2018 року місто Умань зустрічало хореографічний колектив «Мадагаскар» Кам’яномостівської територіальної громади ласкавою погодою золотої осені. В гостях, на 10 Міжнародному фестивалі-конкурсі «Квітуча країна», склалася дуже урочиста та хвилююча атмосфера. Колективи з різних кутків України заповнили Уманський міський будинок культури. Емоції переповнювали учасників фестивалю. Номер за номером на сцену виходили колективи з Одеси, Києва, Харкова, Херсона, Запоріжжя, Дніпра та інших міст. І ось прийшла черга виходу на сцену колективу «Мадагаскар». 10-ти хвилинний виступ пролетів на одному диханні. Овації публіки були настільки гучними, що заглушили  навіть музичний супровід. Залишалось чекати підсумків журі.

ВШАНУВАЛИ ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ

1 жовтня в усіх селах Кам’яномостівської громади відбулися урочистості приурочені Міжнародному Дню людей похилого віку та Дню ветеранів.

Відкриття сільського клубу в селі Кам'яний Міст та проведення першого щорічного фестивалю "Смарагди рідного краю"

       Село Кам’яний Міст -  мальовниче та затишне село де живуть  творчі, талановиті, гаразді на гумор люди, які  уміють і працювати, і відпочивати.  Згадуються  далекі роки ,  коли тут,  в сільському клубі завжди вирувало життя, збагачувалися традиції, які передавалися з покоління в покоління. На всю округу славився духовий оркестр, хор ланка, творили вокально-інструментальні колективи.

Святкування храмового свята в селищі Кам'яний Міст

  22 вересня, кожного року увесь християнський світ славить Святих і Праведних Богоотців Іоакима і Анну.  А селище Кам’яний Міст святкує День села!   День села – завжди хвилююча подія для його мешканців.  Адже саме в такий день кожен відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому село дороге, хто тут народився, живе, працює чи просто приїздить у гості.  Це ще одна можливість на деякий час забути про буденні проблеми та турботи.

Кам’яномостівська громада відзначила 27 річницю Незалежності України

Сьогодні ми маємо нагоду зробити свій внесок у зміцнення нашої держави,  підтримати та зігріти своєю любов’ю , поділитися позитивною енергією й щедрим теплом сердець. Саме так  23 серпня пройшов святковий концерт в селищі Кам’яний Міст . Розпочалося святкове дійство гарними словами про Україну, які звучали з вуст ведучих свята Артьомової  Поліни  та Подолян Дарини . Урочисто прозвучало привітання голови Кам’яномостівської  сільської ради Олександра Ляхова  який зазначив , що цей знаменний день започаткував новітню епоху в житті нашого народу та побажав усім  міцного здоров’я, родинного затишку, натхненної праці, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України! Гучними оплесками зустрічали малечу та  трудовий  колектив дитячого садочка «Калинка». Демонстрували свої співочі таланти Катерина Бекчаєва,  Добровольський  Володимир.  Їхній спів був гармонійним та природнім . На свято завітали сусіди з с. Катеринка  Грабовенко Лариса, Завалінковська Світлана та  Бойчук Анастасія, які співали українські пісні. Порадували своїм співом і гурт «Кодимчанка» з села Кам’яний Міст.  Діти Кам’яномостівської школи І-ІІІ ступенів демонстрували хореографічні композиції.

23 серпня відбулося урочисте відкриття дитячого майданчика в селищі Кам’яний Міст

 «Дитячий майданчик у моєму селі» під такою назвою розпочалась реалізація одного з проектів Кам’яномостівської ОТГ, який відповідає Плану заходів з реалізації у 2018-2020 роках Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року!  Завдяки співфінансуванню партнера Програми DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» та Кам’яномостівської сільської ради, дитячі майданчики  будуть встановлені  ще і в селах Кримка, Кам’яний Міст та Катеринка.

Схеми санітарних очисток населених пунктів Кам'яномостівської сільської ради

          Відповідно до п. п. 6,7,15 п. «а» ст.30, п. п. 1 п. «а» п. п. 7 п. «б» ч.1 ст. 33 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про відходи”, Наказ МОЗ України № 145 від 17.03.2011 р. «Про затвердження Державних санітарних норм та правил утримання населених місць», з метою впорядкування питань у сфері поводження з відходами, забезпечення утримання населених пунктів в належному санітарному стані, зменшення негативного впливу відходів на довкілля та здоров'я населення, виконавчий комітет Кам’яномостівської  сільської ради рішенням №42 від 12 червня 2018р. затвердив схеми санітарної очистки території сщ.Кам'яний Міст, с.Катеринка, с.Петрівка, с.Кримка, с.Коломиївка, с.Кам'яний Міст.